حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

یورش نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به شمال رام الله

نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی ضمن یورش به ترمسعیا با فلسطینیان درگیر شدند و پس از تیراندازی به سمت آنان، یک شهروند فلسطینی را بازداشت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  امروز، چهارشنبه، نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به شهرک ترمسعیا واقع در شمال شرق رام‌الله یورش بردند.

منابع محلی اعلام کردند که ارتش رژیم صهیونیستی، در این یورش با جوانان فلسطینی درگیر شدند و به سمت آنان گلوله‌های گاز اشک‌آور و بمب صوتی پرتاب کردند و آنان را با گلوله‌های ساچمه‌ای هدف قرار دادند. صهیونیست‌ها در یورش خود به ترمسعیا، خمیس عواد، شهروند فلسطینی را مورد ضرب و شتم قرار دادند و سپس وی را بازداشت نمودند.

همچنین منابع فلسطینی اعلام کردند که یک خودرو در نزدیکی ایست بازرسی دوتان در غرب جنین، در نتیجه تعقیب و تیراندازی از سوی نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی، واژگون شده و آتش گرفته است. از تلفات جانی این رخ‌داد، گزارشی مخابره نشده است.

از سوی دیگر دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی شاباک، اعلام کرد که یک تیم نظامی مقاومت، متشکل از ۶ مبارز فلسطینی را در روستای مغیر واقع در شمال شرق رام‌الله، به زعم اجرای چندین عملیات تیراندازی در حوالی شهرک صهیونیستی «وادی شیلو» بازداشت کرده است. شاباک در بیانیه‌ای که در این خصوص صادر کرده به ارتباط این مبارزان با عناصر مقاومت در نوار غزه اشاره کرده است.

در تداوم سیاست تخریب اموال فلسطینیان نیز، بولدوزر‌های ارتش رژیم صهیونیستی، امروز، چهارشنبه، منزل یک شهروند فلسطینی اهل قدس را در منطقه الحردوب واقع در شهرک طور در قدس اشغالی را، بدون هرگونه هشداری ویران نمودند.

همچنین صهیونیست‌ها، چادر بزرگی که متعلق به یکی از اهالی قدس بود و در کنار خانه وی در شهرک واد الجوز در قدس اشغالی برپا شده بود را برچیدند.

از سوی دیگر، ماشین‌آلات ارتش رژیم صهیونیستی یک راه روستایی با طول نزدیک به ۱۵۰۰ متر را جهت توسعه شهرک‌های صهیونیستی «شمعه» و «تینا» تخریب کردند. این دو شهرک صهیونیستی با تصرف اراضی و دارایی‌های فلسطینیان در جنوب الخلیل بنا شده‌اند.

همچنین، ارتش رژیم صهیونیستی، ده‌ها اصله درخت زیتون در اراضی منطقه کفل حارس در شمال سلفیت را به بهانه اجرای طرح آب‌رسانی به شهرک‌های صهیونیستی «برکان» و «ارائیل» از جای کند.

خبر دیگر آن‌که در ادامه تعرض‌های مکرر شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی، امروز نیز ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست، با حمایت نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی ضمن اجرای اقدامات تحریک‌آمیز در محیط این مکان مبارک، مجدداً به آن تعرض کردند. /شهاب نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار